Перейти до вмісту

Номенклатура продукції рибальства і аквакультури (НПРА)

Кожен вид продукції та послуг, який отримано у результаті добування водних біоресурсів, класифіковано як окремий вид продукції відповідно до біологічних властивостей та особливостей їхнього використання, специфіки наданих послуг. Упровадження НПРА забезпечує: систематизацію та групування (узагальнення) видів продукції рибальства й аквакультури (рибництва) та послуг; проведення кон’юнктурних спостережень, суцільних і тематичних переписів у сільському та рибному господарстві; проведення обліку, аналізу та підготовки до публікації статистичних даних з питань рибного господарства на різних рівнях деталізації; здійснення розрахунків щодо споживання риби та рибопродуктів населенням, балансу попиту та пропозиції риби й рибопродуктів, розрахунків інших показників, зокрема за інституційними секторами економіки згідно з методологією системи національних рахунків (СНР). Наказ Держстату від 13.11.2014 № 337 зі змінами: № 1 ‒ наказ Держстату від 08.12.2015 № 349.

Дані та ресурси

Додаткова інформація

Поле Значення
Відповідальна особа Масюк Світлана Миколаївна
Востаннє оновлено Вересень 24, 2018, 13:15 (EEST)
Створено Вересень 24, 2018, 13:14 (EEST)
Частота оновлення набору даних Відразу після внесення змін
Підстава та призначення збору інформації Постанова Кабінету Міністрів України від 21.10.2015 № 825 "Про затвердження Положення про набори даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних" (зі змінами, внесеними згідно з Постановами КМ № 1035 від 28.12.2016 і № 354 від 24.05.2017)
Ідентифікаційний номер набору даних 6703fda8-30bd-4184-be3f-9264f82994ef
Паспорт набору даних Завантажити
Структура набору данних Завантажити

Відповідно до Закону України "Про доступ до публічної інформації” публічна інформація у формі відкритих даних (відкриті дані) оприлюднюється для вільного та безоплатного доступу до неї. Відкриті дані дозволені для їх подальшого вільного використання та поширення.

Будь-яка особа може вільно копіювати, публікувати, поширювати, використовувати, зокрема в комерційних цілях, у поєднанні з іншою інформацією або шляхом включення до складу власного продукту відкриті дані з обов’язковим посиланням на джерело їх отримання.

Умовою будь-якого подальшого використання відкритих даних є обов’язкове посилання на джерело їх отримання (у тому числі гіперпосилання на веб-сторінку відкритих даних розпорядника інформації).