Не оновлений

КОПФГ призначений для використання органами державного управління та іншими користувачами для обліку, збирання й оброблення статистичної та адміністративної інформації, аналізу та узагальнення результатів економічної діяльності суб’єктів господарської (зокрема підприємницької) діяльності, ведення державних реєстрів: ЄДРПОУ та Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців (ЄДР) тощо. Наказ Держспоживстандарту України від 28.05.2004 № 97 зі змінами: № 1 ‒ наказ Держспоживстандарту України від 30.05.2005 № 133; № 2 ‒ наказ Держспоживстандарту України від 05.11.2007 № 297; № 3 ‒ наказ Держспоживстандарту України від 27.04.2009 № 167; поправка - наказ Держспоживстандарту України від 25.09.2009 № 342; № 4 - наказ Мінекономрозвитку України від 19.06.2015 № 615; № 5 - наказ Мінекономрозвитку від 23.02.17 № 260; № 6 - наказ Мінекономрозвитку від 23.11.18 № 1749 № 7 - наказ Мінекономіки від 23.02.2021 № 369, ЗІ змінами № 8 - наказ Мінекономіки від 19.07.2021 № 264-21 та № 9 - наказ Мінекономіки від 11.11.2022 № 4552

Дані та ресурси
Додаткова інформація
Поле Значення
Відповідальна особа Гайдаєнко Наталія Іванівна, Корчоха Наталія Василівна
Востаннє оновлено Лютий 28, 2024, 19:37 (EET)
Створено Вересень 21, 2018, 12:23 (EEST)
Частота оновлення набору даних Щокварталу
Підстава та призначення збору інформації Постанова Кабінету Міністрів України від 21.10.2015 № 835 "Про затвердження Положення про набори даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних" (зі змінами, внесеними згідно з Постановами КМ № 1035 від 28.12.2016 і № 354 від 24.05.2017)
Ідентифікаційний номер набору даних 5c31bf52-314f-4b25-9a28-ad37c0b1cd76
Паспорт набору даних Завантажити
Структура набору даних Завантажити

Відповідно до Закону України "Про доступ до публічної інформації” публічна інформація у формі відкритих даних (відкриті дані) оприлюднюється для вільного та безоплатного доступу до неї. Відкриті дані дозволені для їх подальшого вільного використання та поширення.

Будь-яка особа може вільно копіювати, публікувати, поширювати, використовувати, зокрема в комерційних цілях, у поєднанні з іншою інформацією або шляхом включення до складу власного продукту відкриті дані з обов’язковим посиланням на джерело їх отримання.

Умовою будь-якого подальшого використання відкритих даних є обов’язкове посилання на джерело їх отримання (у тому числі гіперпосилання на веб-сторінку відкритих даних розпорядника інформації).