-
Індекс виробництва харчових продуктів
Ціль 2. Подолання голоду, розвиток сільського господарства Завдання 2.3: Забезпечити створення стійких систем виробництва продуктів харчування, що сприяють збереженню екосистем... -
Індекс сільськогосподарської продукції
Ціль 2. Подолання голоду, розвиток сільського господарства Завдання 2.2: Підвищити вдвічі продуктивність сільського господарства, в першу чергу за рахунок використання... -
Споживання фруктів у розрахунку на одну особу по регіонах
Інформацію наведено без урахування тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим, м. Севастополя та частини тимчасово окупованих територій у Донецькій та Луганській... -
Продуктивність праці в сільському господарстві, тис. доларів США на одного зайнятого
Ціль 2. Подолання голоду, розвиток сільського господарства Завдання 2.2: Підвищити вдвічі продуктивність сільського господарства, в першу чергу за рахунок використання... -
Споживання овочів у розрахунку на одну особу по регіонах
Інформацію наведено без урахування тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим, м. Севастополя та частини тимчасово окупованих територій у Донецькій та Луганській... -
Споживання молока та молочних продуктів у розрахунку на одну особу по регіонах
Інформацію наведено без урахування тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим, м. Севастополя та частини тимчасово окупованих територій у Донецькій та Луганській... -
Споживання риби у розрахунку на одну особу по регіонах
Інформацію наведено без урахування тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим, м. Севастополя та частини тимчасово окупованих територій у Донецькій та Луганській... -
Частка продукції харчової промисловості та переробки сільськогосподарської сировини в експорті груп 1-24 УКТЗЕД
Ціль 2. Подолання голоду, розвиток сільського господарства Завдання 2.3: Забезпечити створення стійких систем виробництва продуктів харчування, що сприяють збереженню екосистем... -
Індекс споживчих цін на продукти харчування
Ціль 2. Подолання голоду, розвиток сільського господарства Завдання 2.4: Знизити волатильність цін на продукти харчування -
Частка сільськогосподарських угідь під органічним виробництвом, у загальній площі сільськогосподарських угідь
Ціль 2. Подолання голоду, розвиток сільського господарства Завдання 2.3: Забезпечити створення стійких систем виробництва продуктів харчування, що сприяють збереженню екосистем... -
Споживання м’яса в розрахунку на одну особу по регіонах
Дані не включають тимчасово окуповану територію Автономної Республіки Крим, м. Севастополь та частину тимчасово окупованих територій у Донецькій та Луганській областях. -
Індекси цін виробників промислової продукції
Індекси цін виробників промислової продукції. Дані наведено без урахування тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим, м. Севастополя та частини тимчасово... -
Індекси цін у будівництві
Індекси цін у будівництві -
Зовнішня торгівля товарами
Зовнішня торгівля товарами -
Коефіцієнт народжуваності у віці до 20 років, на 1000 жінок віком 15-19 років по регіонах
Ціль 5. Гендерна рівність Завдання 5.5: Розширити доступ населення до послуг з планування сім’ї та знизити рівень підліткової народжуваності Індикатор 5.5.1 -
Площа розмінування територій Донецької та Луганської областей
Ціль 16. Мир, справедливість та сильні інститути Завдання 16.8: Відновити територію, постраждалу від конфлікту (Донбас) Індикатор 16.8.4 -
Кількість осіб, які звертаються за безоплатною правовою допомогою
Ціль 16. Мир, справедливість та сильні інститути Завдання 16.3: Підвищити рівень довіри до суду та забезпечити рівний доступ до правосуддя Індикатор 16.3.2 -
Частка скидів забруднених стічних вод у загальному обсязі скидів до морського середовища
Ціль 14. Збереження морських ресурсів Завдання 14.1: Скоротити забруднення морського середовища Індикатор 14.1.1 -
Частка післязбиральних втрат у загальному виробництві зернових культур
Ціль 12. Відповідальне споживання та виробництво Завдання 12.2: Зменшити втрати продовольства у виробничо-збутових ланцюжках Індикатор 12.2.1 -
Частка післязбиральних втрат у загальному виробництві овочів та баштанних культур
Ціль 12. Відповідальне споживання та виробництво Завдання 12.2: Зменшити втрати продовольства у виробничо-збутових ланцюжках Індикатор 12.2.2