Не опубліковуються дані

Добрий день! Нами було розміщено 11 наборів даних, проте жоден з них не був опублікований. Два з розміщених 24.01.2019 наборів взагалі не бачу в переліку моїх даних(при своренні на сайті з'являлось повідомлення про технічні роботи, але повідомлення на електронну пошту про успішне розміщення я отримала). Також не було отримано листів, які мали б прийти протягом трьох днів, з повідомленням причин, чому дані не опубліковано. Допоможіть будь ласка.

e_admin понад 5 років тому

Доброго дня! Перегляньте всі набори, файли яких містять таблицю, збережіть в форматі XLS(X) та опублікуйте замість тих, що завантажено в невірному форматі. Текстові дані (інформація подана без таблиць) залиште в форматі DOC(X). Набори з позначкою "Чернетка" потрібно завершити: додайте дані до них.

lisovenko_anastasiya_yuriyivna понад 5 років тому

Добрий день! Дякую за відповідь.

Прошу переглянути виправлені набори даних. Також підкажіть чому не опублікувались два набори("Звіт про надання цільової грошової допомоги...." та "Звіт про розподіл пенсіонерів....") хоча їх було розміщено в XML-форматі, що є дозволеним для структурованих даних. Дякую!

Будь ласка, увійдіть у систему, щоб додавати дописи.