Неправильна назва набору даних

Листопад 12, 2019, 16:41 (EET)

Доброго дня! Набори даних Інформація про систему обліку, види інформації, яка зберігається розпорядником, Реєстр наборів даних, що перебувають у володінні розпорядника інформації, Звіти, в тому числі щодо задоволення запитів на інформацію не опубліковуються вже деякий час. Причина відхилення: Неправильна назва набору даних. Назви вищезазначених наборів даних повністю співпадають з назвами наборів даних, зазначених у Постанові Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 2015 року №835 "Про затвердження Положення про набори даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних". Що ми розуміємо не так?

roddom-poltava_1153 понад 4 років тому

Нам допомогли зрозумілі методичні вказівки. Виправили свої набори по назвах, скористалися dataproofer, впорядкували дані і пройшли модерацію. https://data.gov.ua/uploads/files/2018-08-11-104337.710875Part04.pdf

sotnyk понад 4 років тому

Людмила Михайлівна, дякую Вам ))))

vin_zvernennya_1367 понад 4 років тому

Станом на сьогодні модерацію пройшов Набір даних Реєстр наборів даних, що перебувають у володінні розпорядника інформації, без моїх виправлень. 2 набори даних Інформація про систему обліку, види інформації, яка зберігається розпорядником та Звіти, в тому числі щодо задоволення запитів на інформацію відхилено, але вже з такої причини: Набір містить посилання на сайт, а неконкретний сайт. Вкажіть посилання на конкретний файл або завантажте його на портал.

В одному наборі взагалі немає ніякого посилання. В другому виправлено декілька оприлюднень назад. Я знову не розумію причин відхилення.

sotnyk понад 4 років тому

Інформація про систему обліку, види інформації, яка зберігається розпорядником

Перевірено

Звіти, в тому числі щодо задоволення запитів на інформацію

Відхилено

У Вас там завантажено посилання на сайт

Приклад

http://vin.sfs.gov.ua/dfs-u-regioni/mitnitsya/publichna-informatsiya/zviti-schodo-zadovolennya-zapitiv-/363904.html

vin_zvernennya_1367 понад 4 років тому

Дякуємо! Звіти розміщуються на нашому офіційному сайті тільки таким чином. Якщо це не вірно, видалити взагалі посилання? Файл також завантажений на портал.

sotnyk понад 4 років тому

Так, залишити тільки файли, посилання видалити

vin_zvernennya_1367 понад 4 років тому

Дякуємо за допомогу, виправили, чекаємо модерацію набору даних "Звіти, в тому числі щодо задоволення запитів на інформацію"

Будь ласка, увійдіть у систему, щоб додавати дописи.