Хост data.gov.ua відхилив запит на з'єднання

На сайті ми використовуємо iframe з розміщеного ресурсу, але при завантаженні сторінки на місці рамки є лише повідомлення: "Хост data.gov.ua відхилив запит на з'єднання" (браузер Opera) або "Не вдалося відобразити цей вміст у фреймі. Тут повинна перебувати частина вмісту, але видавець не дозволяє відображати її у фреймі. Це зроблено для забезпечення безпеки даних, які ви можете ввести на цьому сайті" (браузер Microsoft Edge).

Сайт (iframe знаходиться внизу сторінки): http://cmr.gov.ua/vlada/vk/struktura/upravlnnya-komunalno-vlasnost-ta-zemelnih-vdnosin/

Розміщений ресурс: https://data.gov.ua/dataset/f0734cb5-1866-4aba-a82e-362bfb433a2e/resource/fd62b212-5ff6-4b29-8c9c-1daef141732b/view/19cd6344-43eb-424f-9d58-d24df10b1d1d

В чому проблема и яким чином це виправити?

renat понад 4 років тому

Проблеми як такої не існує. Просто сервер порталу відкритих даних не дозволяє вбудовувати свої сторінки на інші сайти за допомогою механізму IFRAME (надсилаючи заголовок X-Frame-Options: sameorigin).

Можливо краще зробити замість IFRAME посилання на ресурс.

it_cmr_data понад 4 років тому

Доброго дня. А навіщо тоді кнопка [Розмістити] на сторінці ресурсу у вигляді таблиці?

renat понад 4 років тому

Доброго.

А навіщо тоді кнопка [Розмістити] на сторінці ресурсу у вигляді таблиці?

Слушне питання. Скоріше за усе причина в тому, що фактично ми коли працюємо з порталом, то працюємо зі зв'язкою «сам портал CKAN» та «ПЗ веб-сервера». Кнопка — це інструмент порталу, а заголовок X-Frame-Options: sameorigin скоріше за усе додає не портал, а веб-сервер (це припущення базується на тому, що з цим заголовком віддаються також іконки та зображення).

В будь-якому випадку я передам це відповідальним. Може виправлять — або кнопку приберуть, або заголовок перестане віддавати. :)

it_cmr_data понад 4 років тому

renat, дякую!

Будь ласка, увійдіть у систему, щоб додавати дописи.