Причина відхилення набору даних

November 20, 2020, 13:35 (EET)

Доброго дня! Підскажіть будь ласка, юридичним департаментом Маріупольської міської ради було завантажено новий набір даних - 'Відомості щодо залучення коштів пайової участі у розвиток інфраструктури населеного пункту. https://data.gov.ua/dataset/4df04d9f-5787-4da8-af1e-7a9ee89ecc0e

Набір був відхилений з підстави - Причини відхилення: -Невідповідність вимогам щодо розміщення наборів. Перейдіть за посиланням https://data.gov.ua/pages/infohub. Розділ "Вимоги щодо розміщення наборів". Не потрібно для кожного рішення/розпорядження/наказу/договору створювати окремі набори даних. Необхідно створити один набір з назвою "Рішення ... за 2019 рік », "Розпорядження...за 2019 рік", "Накази ...за 2019 рік", "Договора...за 2019 рік" "Річний план закупівель на 2019 рік зі змінами та додатками до нього" та публікувати відповідні файли саме у наборах.

Потім набір був перейменований на "Пайова участь у розвиток інфраструктури м. Маріуполя". В наборі повинно бути представлено реєстр договорів пайової участі, рішення міської ради щодо встановлення розміру пайової участі. та інш. Формат ресурсів - xls. та csv

Цей набір даних ще не публікувався розпорядником інформації Маріупольською міською радою. Але він повинен бути оприлюднений, відповідно до законодавства.

Прошу опублікувати набір або пояснити конкретну причину відхилення набору та підкажіть до якого набору даних можна його включити, щоб його було видно "для всіх". Дякую!

You should be logged in to make posts.