Визначені фіналісти OpenDataChallenge 2020!

30 April 2020

Цими вихідними відбувся інтенсивний вікенд Open Data Challenge 2020.

23 команди, 25 менторів,125 онлайн-сесій та черговий етап відбору команд за результатами презентацій проєктів перед журі.

🔥 Отже, вже визначені проєкти, на яких чекають насичені 4 місяці інкубації. Після цього, у вересні, відбудеться фінал, за результатами якого найкращі отримають фінансову підтримку на розвиток із загального призового фонду у розмірі 3,5 млн грн.

Вітаємо фіналістів Open Data Challenge 2020:

▪ Agroplace — вебсервіс, який допомагає аналізувати інформацію про земельні ділянки в Україні.

▪ CityScaleBot — чатбот, що надає інформацію про законність будівництва та оцінку житла за наявністю умов та розташування.

▪ Data Ocean — вебсервіс візуалізації даних, який дає можливість доступу до статистичної інформації, необхідної бізнесу для прийняття рішень.

▪ Deep Green Ukraine — геопортал моніторингу лісових природоохоронних зон та виявлення дій незаконного характеру на основі відкритих супутникових, кадастрових та даних моніторингу лісу Мінагрополітики.

▪ FreeLandUa — маркет-плейс, який надає інформацію про земельні ділянки, сільськогосподарські угіддя та їх оцінку.

▪ Gidno. Estate — онлайн мапа про державне та комунальне майно в Україні.

▪ Opendatarailway(ODR) — вебсервіс аналізу залізничних вантажних перевезень.

▪ OpenMedUa Bot — чатбот, який інформує про місцезнаходження найближчого медичного закладу, надає інформацію про лікарів, розклад роботи та допомагає обрати сімейного лікаря.

▪ PravoSud — вебсервіс аналізу та прогнозування судових рішень у вигляді візуалізації судової практики та оцінки факторів ризику.

▪ Traffic-maps — онлайн мапа візуалізації даних про організацію дорожнього руху, аналізу проблем та прогнозування ефективних інфраструктурних рішень.

▪ URBANDATA — вебсервіс, телеграмбот та мобільний додаток для пошуку та аналітики даних у сфері містобудування (швидкий пошук документів, виявлення підозрілих та незаконних об'єктів).

▪ Медбот Марта — чатбот для швидкої комунікації між пацієнтом, лікарем та медзакладом.

▪ Приховані інтереси — інструмент для виявлення конфлікту інтересів серед депутатів.

▪ ProkladkaNet — вебсервіс аналізу та пошуку підозрілих компаній-одноденок серед контрагентів.

Бажаємо успіху фіналістам!

OpenDataChallenge проводиться за підтримки TAPAS Project/Прозорість та підзвітність у держуправлінні та послугах, Фонду Східна Європа, 1991 Open Data Incubator

Визначені фіналісти OpenDataChallenge 2020!