Вітаємо фіналістів Open Data Challenge 2019!

22 April 2019

Вітаємо фіналістів Open Data Challenge 2019!💥

🔸 2 дні напруженої роботи із менторами;

🔸 23 команди, які вдосконалювали свої рішення та презентації;

🔸8 членів журі, які оцінювали пітчі команд;

🙌11 проектів фіналістів, які проходять у наступний етап: інкубаційну програму.

І вже у вересні кілька із цих команд розділять 2 500 000 млн.грн. на розвиток своїх проектів. А поки що – вітаємо усіх фіналістів Open Data Challenge 2019:

✅ Future Renovation Map. Інтерактивна мапа, що надає інформацію про стан закинутих будівель і просторів міста, пов’язані виконавчі провадження, цільове призначення землі, актуальну діяльність активістів і забудовників.

✅ Знай свого чиновника. Веб-сервіс, який надає аналітичну інформацію для оцінки чиновника на основі задекларованих статків, зв'язків із компаніями чи особами та генерує загальний рейтинг чиновників за ризик-факторами

✅ DUCKTEST. Мобільний додаток для оцінки екологічності харчових і косметичних продуктів, інформування про наявність у товарах шкідливих речовин та їх вплив на здоров'я і навколишнє середовище.

✅ Перевірок.NET. Онлайн-сервіс, що допомагає підприємцям підготуватись до планових перевірок та мінімізувати можливість порушень з боку інспекторів.

✅ EcoHolmes. Веб-сервіс для відстеження розподілу та раціональності використання бюджетних коштів від екологічного податку.

✅ Agroportex.Bio. Мобільний додаток для купівлі-продажу органічної агро продукції від перевірених українських виробників.

✅ EcoViewer. Веб-сервіс, який інформує про стан забруднення повітря промисловими об'єктами та відображає його вплив на здоров'я людини.

✅ Сіті-бот Назар. Муніципальний чат-бот, який інформує про роботу комунальних служб міста, попереджає про аварії та відключення, збирає дані лічильників та повідомляє про тарифи та їх зміни, тощо.

✅ Відкрита влада. Аналітичний веб-сервіс для моніторингу роботи та виявлення корупційних зв'язків серед політиків, чиновників, державних, комунальних підприємств та організацій.

✅ Waste Ukraine Analytics. Інформаційна веб-платформа про відходи в Україні з функцією маркет-плейсу для купівлі-продажу відходів та підбору переробників.

✅ Inspect.in.ua. Веб-сервіс, який за результатами вже проведених перевірок компаній формує перелік розповсюджених порушень, генерує персоналізовані рекомендації щодо усунення недоліків та виконує підбір зовнішніх спеціалістів.

Дякуємо всім командам, які взяли участь у конкурсі Open Data Challenge 2019. Сподіваємося, що ви продовжите розвивати ваші ідеї та чекаємо ваших заявок на участь у Open Data Challenge наступного року!

Вітаємо фіналістів Open Data Challenge 2019!