Відтепер українці можуть перевіряти стан ремонту доріг онлайн

1 August 2019

Київ, 31 липня 2019 року — Ініціатива CoST (Construction Sector Transparency Initiative) Ukraine разом із Міністерством інфраструктури України та Державним агентством електронного урядування презентувала інтерактивний модуль щодо стану впровадження інфраструктурних проєктів в Україні.

Інструмент розроблено спеціалістами ініціативи CoST Ukraine за підтримки проєкту USAID/UK aid “Прозорість та підзвітність в державному управлінні та послугах/TAPAS”. Модуль має на меті підвищити прозорість та підзвітність будівництва об’єктів інфраструктури та зменшити неефективне управління та корупцію у цій галузі. Інструмент доступний на порталі «Прозора інфраструктура» за лінком http://portal.costukraine.org/zviti/.

«Від 2016 року CoST є надійним партнером Міністерства інфраструктури у сфері моніторингу дорожнього господарства. Ми створили Дорожній Фонд, здійснили децентралізацію Укравтодору, передаємо на місця значні фінансові ресурси для ремонту доріг, тому питання незалежного фахового контролю є одним із найважливіших для розбудови дорожньої мережі в Україні. Аналіз CoST є неабияк важливим для нас, оскільки є інструментом у вдосконаленні проведення закупівель, реалізації дорожніх проєктів, ефективності управління транспортною галуззю загалом», — зазначив Володимир Омелян, Міністр інфраструктури України.

Більше інформації за посиланням http://tapas.org.ua/all-uk/news-uk/pereviryty-stan-remontu-dorih-mozhna-onlajn/?fbclid=IwAR3YQkdcIiWFRYHj2wZcUWlzfUAyVblIxI6x1hbgXCX_mkAGF7kEPIfPY4k

Відтепер українці можуть перевіряти стан ремонту доріг онлайн