Прийом заявок на Open Data Challenge 2020 продовжено

26 March 2020

Шановні друзі!

Карантин вніс багато в наше звичне життя, але є і те, що залишається незмінним - це щорічний конкурс проєктів на базі відкритих даних Open Data Challenge!

І ми вирішили продовжити цьогорічний прийом заявок від учасників до 5 квітня!

Тому якщо маєте круту ідею, натхнення аби її реалізувати, не сумуйте на карантині, а мершій реєструйтеся на https://odc.in.ua

Нагадуємо, що цього року на Open Data Challenge вперше:

✨ Призовий фонд збільшено до 3,5 млн грн. Позмагатися за грошовий приз зможуть команди, що відповідатимуть головним критеріям відбору: антикорупційний вплив проекту, інноваційна ідея та її бізнес-потенціал.

✨ З’являться Data Angels. Вперше підтримку проектам надаватимуть Chief Digital Transformation Officers (CDTO) з профільних міністерств і міст.

✨ Введено спеціальну номінацію «Антикорупційний проєкт». Для того, щоб потрапити в цю номінацію проєкт повинен використовувати один або кілька наборів даних, серед яких: дані про державні закупівлі; про державні видатки та бюджетні програми; про кінцевих бенефіціарних власників компаній; Єдиний державний реєстр осіб, які вчинили корупційні правопорушення; Єдиний реєстр документів, що дають право на виконання підготовчих та будівельних робіт (ДАБІ).

✨ Буде вручений суперприз для фіналістів минулих років конкурсу в розмірі 1,5 млн грн. Він передбачений для фіналістів Open Data Challenge 2017-2019, які продовжують розвиток своїх проєктів. Дізнатися більше про умови участі та особливості четвертого циклу конкурсу можна на сайті www.odc.in.ua.

Прийом заявок на Open Data Challenge 2020 продовжено