П’ятий національний форум IT-директорів органів влади «Довіра у цифровому суспільстві»

23 September 2019

Залишилось чотири доби до П’ятого національного форуму IT-директорів органів влади «Довіра у цифровому суспільстві»

Наразі відбуваються значні зміни у сфері електронного врядування та цифровізації країни. І саме на цьому заході з перших вуст можна буде отримати відповіді на питання, що всіх цікавлять.

На форумі Віцепрем’єр-міністр – Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров Mykhailo Fedorov розповість, що містить концепція «Цифрової держави», як саме буде співпрацювати новостворене Міністерство з органами державної влади та місцевого самоврядування, якими будуть реальні кроки, у яких напрямах рухаємось, що буде зроблено для прискорення цифровізації країни.

На форумі також обговорюватимуться: ▪️ співпраця між Україною та Європейським Союзом у розвитку цифрового суспільства в Україні ▪️ захист даних ▪️ побудова довіри у наданні електронних послуг ▪️ «Трембіта» ▪️ «Вулик»

На захід вже зареєструвалися понад 330 учасників із різних органів влади.

Організатори заходу – Міністерство цифрових трансформацій України у співпраці з Проєктом Egov4Ukraine (Академія електронного управління, Естонія). Більше деталей: www.forumitdir.eu Акредитація преси – за посиланням: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfjAe0j9KjCnwUk1r…/viewform

П’ятий національний форум IT-директорів органів влади «Довіра у цифровому суспільстві»