Конкурс для міст: Створення дашбордів для візуалізації об'єктів інфраструктури міст

25 April 2019

Запрошуємо прийняти участь у конкурсі "Створення дашбордів для візуалізації об'єктів інфраструктури міст" всі міста, що розвиваються.

Три відібраних міста отримують річну підписку на сервіс, та річну підтримку від команди NORA

Сервіс “NORA” надає аналітичні сторінки (дашборди) з інформацією для адміністрацій міст: що, де, ким будується, або планується та перевіряє і співставляє досвід підрядників у будівництві.

Відкриті дані міст - це дані про життєдіяльність міста, викладені у відкритий доступ з можливістю повторного використання. Оприлюднення відкритих даних покращує якість управління містом та ухвалення рішень на місцевому рівні. Це також сприяє розвиткові пріоритетних для міста галузей, залученню нових інвестицій, створенню інноваційних бізнес-проектів, пропонує громадам якісні сервіси. Аналітична система у будівництві «NORA», з виявлення неочевидних зв’язків між учасниками будівельного ринку став переможцем щорічного Open Data Challenge 2018, організованого Державним агенством з електронного урядування та USAID/Uk Aid проектом "Прозорість та підзвітність у держуправлінні та послугах" в партнерстві з Фондом Східна Європа та 1991 Open DAta Incubator

Відбір відбуватиметься у дві стадії: - До 17 травня 2019 року (включно) представники міської влади зацікавлених міст мають заповнити аплікаційну форму за посиланням: https://goo.gl/5rCZQj

Важливо: подавати ЗАЯВКУ на конкурс можуть не тільки керівники органів місцевого самоврядування, а й інші представники - керівники відділів, проектів та рядові працівники. Та має бути лист підтримки від вищого керівництва міста.

Після 20 травня 2019 року відбудеться конкурсний відбір міст. Організатори оголосять результати відбору у травні. Команда проекту залишає за собою право не пояснювати причини відмови тим заявникам, які не пройдуть відбір.

Конкурс для міст: Створення дашбордів для візуалізації об'єктів інфраструктури міст