Долучайся до навчальної програми з аналізу даних

13 January 2020

Публічна політика зосереджується на суспільстві та його проблемах, тому головним завданням вироблення публічної політики є ґрунтовний аналіз проблемної ситуації. Школа публічного управління УКУ розпочинає набір учасників на навчальну програму «Написання та візуалізація політик на основі даних».

👩‍🎓👨‍🎓 Ця програма – крутезний освітній кейс для держслужбовців, представників громадського сектору, відповідальних за вироблення різних напрямів публічної політики, радників, експертів і консультантів у відповідній сфері, початківців-практиків у галузі державного управління, державної політики та суміжних спеціальностей.

Мета програми – допомогти учасникам здобути практичні навички написання дієвих аналітичних документів на основі даних у форматі «policy papers», що сприятимуть більшій ефективності рішень у сфері публічного управління.

Трохи деталей:

  1. Програма побудована у зручному форматі – три модулі, кожен з яких триватиме три дні
  2. Вартість навчання у програмі – 16 600 грн
  3. Дедлайн подання – 10 лютого
  4. Податися на програму можна тут: bit.ly/2Et6FPb

Більш детально про програму тут: http://ucu-edu.tilda.ws/policywriting

🎁 Приємна плюшка 🎁

Завдяки підтримці проєкту USAID/UK aid TAPAS Project/Прозорість та підзвітність у держуправлінні та послугах і Фонд Східна Європа та за участі Міністерства цифрової трансформації всі апліканти мають змогу взяти участь у конкурсі на отримання ґранту, що покриє 75% вартості навчання! Ті, хто претендують на отримання ґранту, мають податися на участь до 31 січня.

Яким аплікантам нададуть перевагу в конкурсі на отримання ґранту:

  1. досвід у виробленні публічної політики;
  2. робота в органах державного управління та місцевого самоврядування, громадському секторі;
  3. особиста мотивація учасника.

Не втрачай можливості – ДІЙ!

Долучайся до навчальної програми з аналізу даних