Cтатистика порталу відкритих даних

12 November 2019

Маємо свіжу статистику оновленого порталу відкритих даних та пропонуємо користувачам і розпорядникам допомогти нам зробити його ще кращим, взявши участь у нашому опитуванні.

Більше року працює оновлена версія Єдиного державного вебпорталу відкритих даних https://data.gov.ua/. За цей час ми доклали багато зусиль для збільшення можливостей роботи із наборами даних. І можемо з гордістю розказати про результати – значно зросло і залучення користувачів, і використання даних.

🔸 Щомісячна аудиторія порталу побільшала в 1,6 рази, а кількість переглядів – у 3 рази.

🔸 Оновлену версію data.gov.ua уже відвідали понад 830 тис. користувачів, а кількість вебпереглядів перетнула позначку 8,9 млн.

🔸 Найбільше відвідувачів із Києва – 36%. По 5% мають Дніпро, Харків і Львів, 3% – Одеса.

Що переглядають найчастіше: 🔹 Відомості про транспортні засоби (271 тис. переглядів) 🔹 Єдиний державний реєстр судових рішень за 2019 рік (62,5 тис.) 🔹 Єдиний державний реєстр юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (57,3 тис.) 🔹 Адресний реєстр Державного реєстру виборців (41,1 тис.).

Ми не зупиняємось на досягнутому та прагнемо зробити портал ще кращим. Для цього Міністерство цифрової трансформації спільно з TAPAS Project/Прозорість та підзвітність у держуправлінні та послугах проводить опитування користувачів та розпорядників порталу.

👉 Просимо заповнити анкети до 24 листопада 2019 року.

Анкета для користувачів – https://forms.gle/Lt9Lc9m27ouk5jTG7

Анкета для розпорядників – https://forms.gle/ptYKQEvKNqQPB3nQ9

Cтатистика порталу відкритих даних