{ "profile": "data-package", "name": "dd54a4de-ff66-4491-9c71-390b4d0e9c33", "contributors": [ { "role": "author", "email": "O.Kostyrko@ukrstat.gov.ua", "title": "o-kostyrko-6617" }, { "role": "maintainer", "email": "A.Kobrina@ukrstat.gov.ua", "title": "Кобріна Анна Олександрівна" } ], "created": "2021-12-20T10:03:41.184018", "title": "Індекс виробництва харчових продуктів", "keywords": [ "дані", "коди", "печиво", "риба", "тістечка", "хліб", "цукор", "шоколад", "індекс", "інформація" ], "version": "1.0", "licenses": [ { "path": "http://www.opendefinition.org/licenses/cc-by", "name": "cc-by", "title": "Creative Commons Attribution" } ], "homepage": "https://data.gov.ua/dataset/dd54a4de-ff66-4491-9c71-390b4d0e9c33", "id": "8cf788ca-f077-461f-9d1b-877389aa2dd9", "resources": [ { "mimetype": "text/csv", "profile": "tabular-data-resource", "name": "221. Індекс виробництва харчових продуктів.xlsx", "encoding": "utf-8", "format": "CSV", "path": "https://data.gov.ua/datastore/dump/7f550f72-9c63-49bb-b1c1-ada5923ca8c1", "schema": { "fields": [ { "type": "text", "name": "attributes", "format": "default" }, { "type": "text", "name": "code", "format": "default" }, { "type": "text", "name": "data", "format": "default" }, { "type": "text", "name": "period", "format": "default" } ], "missingValues": [ "" ] } } ], "description": "Ціль 2. Подолання голоду, розвиток сільського господарства\r\nЗавдання 2.3: Забезпечити створення стійких систем виробництва продуктів харчування, що сприяють збереженню екосистем і поступово покращують якість земель та ґрунтів, насамперед за рахунок використання інноваційних технологій.\r\nДані в динаміці 2015-2020 рр." }