Не оновлений

Реєстр вищих навчальних закладів - це складова частина Єдиної державної електронної бази з питань освіти, в якій містяться відомості про вищі навчальні заклади, їх відокремлені структурні підрозділи незалежно від форми власності та сфери управління, видані їм ліцензії, сертифікати про акредитацію

Дані та ресурси
Додаткова інформація
Поле Значення
Відповідальна особа Кононенко Ольга Борисівна
Версія 1.0
Востаннє оновлено Жовтень 25, 2021, 10:22 (EEST)
Створено Серпень 9, 2019, 11:45 (EEST)
Частота оновлення набору даних Більш як один раз на день
Підстава та призначення збору інформації Створена відповідно до статті 13 Закону України «Про вищу освіту» та використовується для забезпечення потреб фізичних та юридичних осіб
Ідентифікаційний номер набору даних 55069524-985e-4b0f-ae64-75070d28197a
Паспорт набору даних Завантажити
Структура набору даних Завантажити

Відповідно до Закону України "Про доступ до публічної інформації” публічна інформація у формі відкритих даних (відкриті дані) оприлюднюється для вільного та безоплатного доступу до неї. Відкриті дані дозволені для їх подальшого вільного використання та поширення.

Будь-яка особа може вільно копіювати, публікувати, поширювати, використовувати, зокрема в комерційних цілях, у поєднанні з іншою інформацією або шляхом включення до складу власного продукту відкриті дані з обов’язковим посиланням на джерело їх отримання.

Умовою будь-якого подальшого використання відкритих даних є обов’язкове посилання на джерело їх отримання (у тому числі гіперпосилання на веб-сторінку відкритих даних розпорядника інформації).